Powered by

Katrineholm Innebandy Cup

Välkomna på cup den 17-19 april 2020, cupen som har nära till allt!

200323: Tack vare nya beslut och i dialog med våra leverantörer, kan vi nu återbetala ytterligare 500 kr per lag. Återbetalningarna kan komma att ske successivt, men senast den 17 april ska alla återbetalningar vara klara.


Katrineholm Innebandy Cup 2020 INSTÄLLD!

200313: Regeringen har efter förslag från Folkhälsomyndigheten beslutat att allmänna sammankomster med över 500 personer förbjuds. Förbudet gäller hela landet och tills vidare, därför har styrelsen och cup-gruppen tillsammans fattat beslutet att ställa in Katrineholm Innebandy Cup 2020.


- Det är ett mycket tråkigt beslut att tvingas fatta. Det blir såklart ett ekonomiskt avbräck för oss, säger ordförande Tomas Larsson. Jag känner störst sorg över att hela festen och gemenskapen uteblir för över 2.000 ungdomsspelare plus ledare och anhöriga, samt över allt jobb cup-gruppen lagt ner förgäves. Det blir såklart också ett avbräck för näringslivet i Katrineholm med uteblivna övernattningar på fullbokade hotell och matgäster på restauranger.


1000 kr av anmälningsavgiften behålls av föreningen för att täcka de kostnader vi hittills haft och det arbete som lagts ner. Övriga kostnader betalas tillbaka till anmälda lag. Alla anmälda lag kommer att få mer information under dagen för praktiska detaljer. Beställda cuptröjor hos Klubbhuset kommer inte att faktureras.


Idrotten och Coronaviruset


Den 12 mars samlade Riksidrottsförbundet företrädare för specialidrottsförbunden (SF) för att diskutera hur regeringsbeslutet påverkar olika evenemang inom idrottsrörelsen, och hur idrottsrörelsen gemensamt bäst hanterar detta. Exakt vad detta kommer att innebära för vår förening återkommer vi med så snart vi vet mer. Vi följer diskussioner och beslut från idrottsförbund och myndigheter kontinuerligt och går ut med info så snart den är tillgänglig.


Frågor och svar om Innebandy och Coronavisus

Till idrotten och Coronaviruset på Riksidrottsförbundets webbplats


Mer information om coronaviruset

Folkhälsomyndigheten är regeringens expertmyndighet och har all information om coronaviruset samlad på sin webbplats. Där hittar du senaste uppdateringarna kring riskbedömning och andra åtgärder. Myndigheten har även öppnat en nationell informationslinje på telefon om coronaviruset och sjukdomen covid-19. Ring 113 13 om du har frågor.

Till Folkhälsomyndighetens sidor om coronaviruset

Regeringens samlade information om coronaviruset


200311: Med anledning av Corona-viruset, så kommer alla anmälda lag att få ett mail på fredag om vad som gäller för KIB Cup 2020.


Årets cuptröjor!

Precis som vanligt så har ni möjlighet att förbeställa dessa snygga cuptröjor från Klubbhuset! Hoodien kostar 350 kr och T-shirten i funktionsmaterial kostar 200 kr. Välj dessutom till namn- och nummertryck på ryggen om så önskas! Beställningsblankett skickas ut till alla lagledare. Vill ni hellre köpa direkt på plats kostar de 400 kr resp 250 kr.


För er som ännu inte bokat boende för "supporters", se hotellerbjudande på Hotel Statt i Katrineholm och Scandic Norrköping! Finns under fliken "Info", "Supporterboenden".
__________________________________________________________

Nytt för i år är att vi planerar A- och B-slutspel i alla tävlande klasser som har minst 8 lag!

Precis som förra erbjuder vi cupspel för kämpande lag under endast två dagar, med en natts övernattning, vilket är väldigt uppskattat! Detta gör att det blir ett bättre och tajtare spelschema för de yngre spelarna! Kämpande pojkar spelar fredag och lördag, och kämpande flickor spelar lördag och söndag. Tävlande lag spelar som vanligt alla tre dagarna.

Vi hälsar också flickor och pojkar födda 2010 välkomna till vår cup för första gången!

Vi upprepar också senaste årens succé med att erbjuda buss mellan tågstationen, hallar och boenden under hela cuphelgen! En fast tidtabell kommer att finnas, så välj "Deltagarkort, helpension m buss" när du bokar, om du vill utnyttja detta erbjudande!

Vi försöker alltid att ta hand om våra deltagande lag på bästa sätt, och förutom själva spelandet så tycker vi att maten är en viktig del på en cup. Hos oss har vi alltid generösa öppettider i våra olika matsalar, då vi tycker att det är viktigt att alla spelare och ledare får i sig vällagad mat i lugn och trevlig miljö.

Något annat vi prioriterar är också att det ska vara en trygg boendemiljö. Därför har vi alltid dygnet runt-bemanning på alla våra skolor, och inga andra än de boende på resp skola släpps in. Detta minimerar ev skadegörelse och stölder.

Klubbhuset kommer som tidigare år att finnas på plats hos oss under hela cuphelgen!

Varmt välkomna med er anmälan, så ses vi i april! Klasserna brukar fyllas långt före anmälningstiden går ut, så vänta inte för länge...

Katrineholms IBF