Katrineholm Innebandy Cup

Välkomna på cup den 17-19 april 2020, cupen som har nära till allt!

200129: FULLT I ALLA KLASSER!
Endast anmälan till reservplats tages nu emot.

200123: Fullt i alla klasserna nu utom i F07, där vi endast har en plats kvar!
P10-klassen har utgått p g a för lite intresse. Har istället fyllt på i andra klasser.

191231: Gott Nytt År! önskar KIB Cup!


191231: Fullt i klasserna P05 och P06, men nya lag sätts upp på reservlista. I övriga klasser fylls det på i snabb takt, så skynda att anmäla!


191126: Nytt boendeerbjudande på Scandic Norrköping Nord! Se "Info", "Supporterboenden"!

191015: För er som ännu inte bokat boende för "supporters", se hotellerbjudande på Hotel Statt i Katrineholm! Finns under fliken "Info", "Supporterboenden".
__________________________________________________________

Nytt för i år är att vi planerar A- och B-slutspel i alla tävlande klasser som har minst 8 lag!

Precis som förra erbjuder vi cupspel för kämpande lag under endast två dagar, med en natts övernattning, vilket är väldigt uppskattat! Detta gör att det blir ett bättre och tajtare spelschema för de yngre spelarna! Kämpande pojkar spelar fredag och lördag, och kämpande flickor spelar lördag och söndag. Tävlande lag spelar som vanligt alla tre dagarna.

Vi hälsar också flickor och pojkar födda 2010 välkomna till vår cup för första gången!

Vi upprepar också senaste årens succé med att erbjuda buss mellan tågstationen, hallar och boenden under hela cuphelgen! En fast tidtabell kommer att finnas, så välj "Deltagarkort, helpension m buss" när du bokar, om du vill utnyttja detta erbjudande!

Vi försöker alltid att ta hand om våra deltagande lag på bästa sätt, och förutom själva spelandet så tycker vi att maten är en viktig del på en cup. Hos oss har vi alltid generösa öppettider i våra olika matsalar, då vi tycker att det är viktigt att alla spelare och ledare får i sig vällagad mat i lugn och trevlig miljö.

Något annat vi prioriterar är också att det ska vara en trygg boendemiljö. Därför har vi alltid dygnet runt-bemanning på alla våra skolor, och inga andra än de boende på resp skola släpps in. Detta minimerar ev skadegörelse och stölder.

Klubbhuset kommer som tidigare år att finnas på plats hos oss under hela cuphelgen!

Varmt välkomna med er anmälan, så ses vi i april! Klasserna brukar fyllas långt före anmälningstiden går ut, så vänta inte för länge...

Katrineholms IBF