Katrineholm Innebandy Cup

Välkomna på cup den 5-7 april 2019!

190223: Två lediga platser i klasserna F08 och F09! Välkomna med er anmälan, ni som inte har fått plats tidigare!

190219: Nu är det fullt i alla klasser! Grattis alla ni som har fått plats på årets roligaste cup! För er som står på reservplats håller vi tummarna!

Årets cuptröjor!
Nu kan ni beställa årets snygga cuptröjor från Klubbhuset! Beställningssedel har precis skickats ut till resp lagledare. Möjligheten finns så klart att köpa tröjorna direkt på plats också.190203: Nu börjar det att bli fullt i klasserna! I nedanstående klasser finns följande lediga platser;

Pojkar: 02/03:1, 04:0, 05:0, 06:0, 07:0, 08:0, 09:1
Flickor: 02/03:0, 04:0, 05:0, 06:0, 07:0, 08:2, 09:0


Det går alltid bra att ställa sig på reservplats ifall just er klass är full, då det ibland blir avhopp i sista stund. Ev kan vi också utöka någon klass om vi ser ett jättestort intresse.

190116: Många har redan anmält till vår populära cup, så skynda att anmäla innan klasserna blir fulla!

Vi försöker alltid att ta hand om våra deltagande lag på bästa sätt, och förutom själva spelandet så tycker vi att maten är en viktig del på en cup. Hos oss har vi alltid generösa öppettider i våra olika matsalar, då vi tycker att det är viktigt att alla spelare och ledare får i sig vällagad mat i lugn och trevlig miljö.

Något annat vi prioriterar är också att det ska vara en trygg boendemiljö. Därför har vi alltid dygnet runt-bemanning på alla våra skolor, och inga andra än de boende på resp skola släpps in. Detta minimerar ev skadegörelse och stölder.

10-års jubileum!!! För tionde året i rad arrangerar vi denna omtyckta cup som har nära till allt!

En stor nyhet i år är att vi återigen erbjuder cupspel för kämpande lag under endast två dagar, med en natts övernattning, vilket var väldigt uppskattat tidigare! Detta gör att det blir ett bättre och tajtare spelschema för de yngre spelarna! Kämpande flickor spelar fredag och lördag, och kämpande pojkar spelar lördag och söndag. Tävlande lag spelar som vanligt alla tre dagarna.

Vi hälsar också flickor och pojkar födda 2009 välkomna till vår cup för första gången!

Vi upprepar också förra årets succé med att erbjuda buss mellan tågstationen, hallar och boenden under hela cuphelgen! En fast tidtabell kommer att finnas, så välj "Deltagarkort, helpension m buss" när du bokar, om du vill utnyttja detta erbjudande!Varmt välkomna med er anmälan, så ses vi i april! Klasserna brukar fyllas långt före att anmälningstiden går ut, så vänta inte för länge...

Katrineholms IBF